logo

Wincero

Despre Wincero

Wincero este un startup, cu sediul în Iaşi, România. Suntem o echipă concentrată pe viziune şi îmbunătăţire continuă prin dezvoltarea de produse software şi design inteligent. Învăţarea este întotdeauna calea de inovare. Din acest motiv încercăm să aducem în detaliu cele mai bune soluţii pentru clienţii şi partenerii noştrii. Spunem acest lucru despre noi pentru că ne gândim la capacitatea noastră de a lucra cu idei abstracte. Prin abordarea noastră încercăm să gândim diferit, pentru acest motiv, cel mai adesea formăm o echipă unică şi un proces bine stabilit pentru fiecare misiune în parte.

Credem în oameni

STOP LIMITS. NO LIMIT Echipa noastră înseamnă creație, proiectare și precizie inginerească, de aceea încercăm proiect cu proiect, provocare peste provocare să unim tehnologia cu omul, ingineria cu emoțiile, design-ul cu visele.

EXCELENȚA CONSTĂ ÎN DETALII

Din acest motiv Wincero iși dorește să însemne un proces de învățare performant despre viață și lumea de afaceri conectate prin tehnologie. Credem că prin entuziasm și printr-un managemant de performanță împreună vom reuși să creștem, să dezvoltăm lumea de afaceri din toate domeniile de activitate, prin conlucrarea sistematică la toate taskurile cât și obiectivele propuse. Tinând cont de experiența utilizatorului final creăm de fiecare dată un design unic și special conceput în funcție de filosofia companiei. Alături de departamentul de marketing și creație conduși de manageri de proiect desemnați pentru fiecare proiect, reinventăm tot ce înseamnă strategie de marketing, de comunicare de brand aplicată la cel mai înalt nivel.

INOVAȚIA ÎN CONTACT CU REALITATEA

Aceasta este formula de calcul a prezentului, iar noi o privim ca model de calcul al viitorului. Tot ce înseamnă tehnologie, înseamnă un limbaj aflat într-un continuu progres ce ajută sau încurcă pe unii ce nu țin pasul cu toate aceste schimbări.

SENZAȚIILE OFERITE

În primul rând ne străduim să surprindem de fiecare dată, această provocare cu ajutorul tehnologiilor folosite dăruim proiectelor sentimente umane, viziune dincolo de probleme, dar mai ales ne place să construim parteneriate și asta reușim doar aducând mereu și mereu soluții dincolo de limite. Noi nu suntem scumpi, dar nici ieftini, pentru că înainte de a începe munca realizăm studii și preaudituri la cel mai înalt nivel despre dumneavoastră. În acest mod îți arătăm de ce suntem în stare, pentru că ‘’noi’’ înseamnă echipe specializate și compartimentate pe departamente specializate, construite în jurul oamenilor ce adoră provocările. Rodul unui brand trebuie exploatat, întreținut și dus până la excelență! „Trebuie să încerci necontenit să urci foarte sus, dacă vrei să vezi foarte departe.”

Cu prietenie și sinceritate,

Echipa Wincero

logo

Remote

Răspândirea Internetului mobil și a smartphone-urilor în rândul angajaților din companii, plus apariția unor instrumente ce facilitează lucrul în echipă și gestionarea sarcinilor online, au dus la apariția unui fenomen numit remote-working sau lucru de la distanță. Organizațiile care adoptă acest stil de lucru vor avea acces la talente din orice colț al lumii S-a dovedit că angajații care lucrează de acasă sau în timp ce călătoresc sunt mai mulțumiți de jobul lor și șansele ca ei să părăsească postul sunt mai mici decât în cazul celorlalți. Angajații se vor simți mai autonomi, deoarece își pot alege singuri spațiul de lucru (cafenea, pub, working space sau chiar marginea piscinei) Chiar și oamenii care lucrează o parte din timp de la distanță sunt mai puțin stresați decât cei care stau tot timpul la birou şi acestea sunt doar câteva dintre avantajele muncii remote.

Stop Limits

Rework

"Dacă vrei să faci ceva, trebuie să acționezi acum." Nu poți să pui ideea undeva pe un raft la păstrare și să aștepți două luni, până când ai timp de ea. Nu poți să spui pur și simplu că ai să te ocupi mai târziu. Mai târziu, îți va lipsi entuziasmul necesar. Din acest motiv colaborăm remote cu oameni din peste 5 țări, cu oameni talentați care știu că remote nu înseamnă doar lucru de acasă ci înseamnă o bună organizare și independență.

No limits

Mulțumim

Le mulțumim familiilor, prietenilor, tuturor pentru inspirație, pentru suport, pentru dragostea lor și sper că printre branduri veți afla o poveste ce merită descoperită și savurată. Visul nostru este ca prin tehnologie să dăruim oamenilor și brandurilor sentimente. Mulțumim clienților pentru că împreună am creat o nouă familie.