logo

Wincero

tiadent

Name: Tiadent

Industry: Professional Business Services

Services: Brand Audit · Brand Strategy · Graphic Design · Identity · Rebranding · Slogan · Web Design · Web Development

Project: Corporate Rebranding

Team: Analysis, Strategy & Copyrighting

Website: www.tiadent.ro

-

Am combinate elemente vizuale puternice, povești puternice pentru a crea experiențe captivante și memorabile de brand. Vom asigura extinderea aceluiași set de principii vizuale și tonale pentru a asigura o experiență de brand coerentă și consecventă atât in mediul online cât și offline.

-

Scopul nostru este de a crea relații de durată și semnificative între pacienți, clientul nostru și segmentul corporate. Am construit un design inteligent în jurul filosofiei de familie, prietenie și unitate. Strategia noastră a fost să facem acest lucru prin povești care ating oamenii la un nivel personal.’

-

Indiferent dacă este vorba o nouă identitate, sau una existentă, abordarea noastră pentru dezvoltarea identității de brand este ghidată de același proces ca și principiile analitice. Echipa noastră de scriitori și designeri lucrează mână în mână pentru a dezvolta o identitate care încapsulează marca clientului nostru, le diferențiază de concurență lor, și face o impresie de durată asupra publicului lor.

  • Sisteme de identitate
  • Ghiduri de brand
  • Cărți de brand
  • Dezvoltarea conținutului
  • Sisteme de afaceri
tiadent