logo

Wincero

Client | Ianuarie 2018

Aurora

"Because I wanted to improve professionally, I attended the professional pastry school DIEFFE. Here I got to work with renowned pastries and professionals, beautiful people from whom I learned a lot and to whom I bow my head in sign of respect because they are amazing. Here I took different thematic classes to improve my skills and knowledge and I can say that I did.

tiadent

Client | Ianuarie 2017

Breniuc Radu

"Numele meu este Radu Breniuc — nascut in 1985, sunt inginer pe hartie, fotograf in viata de zi cu zi. Un om simplu, ma pasioneaza tot ceea ce inseamna natura, miscare, muzica."

tiadent

Client | August 2016

Soft Achiziții

"Compania TATAU SERVICES AND TRADE SRL este prezentă pe piața românească a serviciilor de consultanță în domeniul achizițiilor publice de 14 ani, acumulând expertiză în formarea de specialiști în această branșă și ajungând să dezvolte soluții IT de management integrat al achizițiilor publice."

tiadent

Client | Decembrie 2016

Pappiro

"Intr-o lume a tiparelor, am decis sa iesim si sa aratam ca suntem mai mult decat un stereotip. Chiar daca suntem o echipa mica, credem in ideile noastre si incercam sa oferim produse calitative create din materiale atent selectionate. Produsele noastre nu reprezinta doar o simpla imagine, ci o poveste menita pentru a inspira. Ne-am nascut din dorinta de a crea ceva care poate satisfice nevoile oamenilor in ceea ce priveste pastrarea amintirilor, momentelor, planurilor si viselor."

tiadent

Client | Noiembrie 2015

Tia Dent

Încercăm în permanență să păstrăm lumea afacerilor și oamenii conectați prin tehnologie, prin tot ceea ce facem. Din acest motiv, Wincero apreciază:

- Întreprinderi conectate (noțiunea de rețea, de vânzări și modele de rentabilitate ar trebui să fie văzută ca o metodă de distribuție)
- Interacțiunea dintre oameni (dezvoltam campanii de marketing inteligente)
- Utilitatea produselor dezvoltate - (utilitatea este baza tuturor creațiilor)
- Design în echilibru cu filosofia brandului (ne place simplitatea, dar simplitatea nu este un scop, se ajunge la simplitate, dacă te apropii de sensul real al lucrurilor)

tiadent

New Client | Decembrie 2016

Cătălin Emil Pascar

Artistul Cătălin Emil Pascar s-a născut în 12 august 1980 într-un mic sat situat în nordul România. Locuiește în Italia din anul 2007. Este membru al "Asociația Mondială a Artiștilor". A devenit recunoscut pe plan international odată cu premierea la gala: ‘Arta Iubilaeum la Sala del Bramante (Roma)’ cu distincția de premiul Jurnal critic și continunând cu multe alte premii cât și apariții in reviste de prestigiu internațional, muzee din întreaga lume.

tiadent