logo

Wincero

logo

EQ | FEEL TECHNOLOGY

Priviți lucrările noastre până ce le veți vedea.

Atunci le veți recunoaște. Simplitatea este un țel, ajungi la simplitate dacă te apropii de tâlcul adevărat al lucrurilor.

BRANDING | REBRANDING

Într-o lume care pune preț pe cum arată lucrurile, având un brand recunoscut poate însemna diferența dintre succes și eșec cu publicul țintă. Pentru că înțelegem că fiecare detaliu trebuie să fie impecabil, realizăm pentru clienții noștri campanii de identitate de succes având un design armonios, îmbinând cu originalitate simboluri, culori, forme, fonturi și transmițând mesajul reprezentativ într-un mod cât mai sugestiv. “Clienții noștri, trebuie să se simtă privilegiați și extrem de norocoși că au ales să avem grijă de ei.”

design

Stop Limits

-
Vom proiecta sisteme vizuale și interactive pentru clienții din întregul spectru comercial. Art Design este o gamă diversă de activități umane în crearea de sisteme vizuale, auditive, exprimând abilitate de imaginație sau tehnici ale autorului, destinata să fie apreciata pentru frumusetea lor cu putere emoțională.
-

Simplitatea nu este un țel în artă, dar ajungi la ea pe măsura ce te apropii de sensul real al lucruriilor.

Designul îl simțim peste tot, iar atunci când îl ‘’atingi‘’ el te va cucerii pe vecie sau îl vei arunca la ‘’gunoi‘’. Știind acest lucru, înseamnă că, nu ne plac jumătățiile de masură. Pentru Wincero nu există decât o singură cale de a privi designul: trebuie să naștem emoții, pentru că el este prezent peste tot. Din acest motiv lucrăm necontenit pentru a oferii proiectelor emoții.

-

Designul grafic este procesul de comunicare vizuală și de rezolvare a problemelor prin utilizarea de tipografie, fotografie și ilustrație. Câmpul de lucru este considerat un subset vizual de comunicare.

Design grafic, de asemenea, cunoscut sub numele de design de comunicare, este arta și practica de planificare și proiectare a ideilor prin conținut vizual și textual. Forma de comunicare poate fi de natură fizică sau virtuală, și pot include imagini, cuvinte sau forme grafice.

-

Print design este un design grafic, un proces creativ de producere a unei comunicări vizuale și de prezentare, care se realizează, în scopul de a transmite un mesaj sau mesaje specifice unui public vizat, a făcut în mod intenționat pentru imprimare.

Designul grafic realizat se concretizează în diverse materiale publicitare, cum ar fi: cărți de vizită, mape de prezentare, broșuri, flyere, pliante, afișe, etc.

-

Design de interfață (UI) este proiectarea de ‘’interfețe utilizator’’, cu accent pe maximizarea, utilitatea și experiența utilizatorului. Scopul designului pentru utilizator este de a face interacțiunea utilizatorului cât mai simpla și mai eficient posibila, în ceea ce privește realizarea obiectivelor de utilizator (de proiectare centrate pe utilizator). Estetica de proiectare poate îmbunătăți sau afecta capacitatea utilizatorilor de a utiliza funcțiile interfeței. Procesul de proiectare trebuie să echilibreze funcționalitatea dintre tehnică și elemente vizuale pentru a crea un sistem care este nu numai operațional, ci, de asemenea, ușor de utilizat și adaptabil la nevoile în schimbare ale utilizatorilor.

-

Este responsabil de înterpretarea şi înţelegerea comportamentului utilizatorului şi de construirea interfeţei grafice bazate pe o arhitectură a informaţiei.

În cadrul UX Designului, principalele criterii de construcţie sunt uşurinţa de folosire, percepţia valorilor sistemului, utilitatea şi, nu în ultimul rând, eficienţa în a îndeplini acţiuni care să respecte anumite specificaţii şi să atingă ţinte şi obiective stabilite.

design

EXPERIENȚE DIGITALE

Toate mediile de manifestare digitală a unui brand trebuie să livreze aceeași promisiune de brand. Comunicarea digitală a revoluționat, înca de la apariție, tiparele de interacționare a individului cu mediul. Pe măsură ce tehnologia s-a extins (redefinindu-se practic zi de zi), a revoluționat gândirea umană, cu impact puternic în toate zonele de interest ale omului, ceea ce din punctul de vedere al afacerii se traduce simplu, dar esențial: fiecare consumator a devenit un potențial client.

No Limit

-
Grafica în mișcare reprezintă fragmente de secvențe video digitale sau de animație care creează iluzia de mișcare sau de rotație, și sunt, de obicei combinate cu audio pentru a fi utilizate în proiecte multimedia. Grafica în mișcare se extinde dincolo de cele mai frecvent utilizate metode de filmare cadru cu cadru și de animație.
-

Muzica este o parte esențială a publicității. Aceasta ajută la o identitate de brand și să afișăm un produs în lumina potrivită.

Muzică în publicitate se referă la muzică integrată în reclame mass-media electronice (în masă), în scopul de a spori succesul acestuia. Muzică în publicitate afectează modul în care telespectatorii percep brandul prin diferite mijloace, pe diferite niveluri și "poate afecta în mod semnificativ răspunsul emoțional la reclamă."

-

Fotografia de produs este acel tip de fotografie în care subiectul este produsul comercializat. Chiar dacă uneori fotografia de produs include și oameni (fotografia fashion) produsul trebuie sa fie cel care atrage atenția, cel care “strălucește” în cadru. Alegerea unui produs care arată impecabil, fotografierea lui dintr-un unghi cât mai avantajos, pe un background simplu care să aducă ceva în plus cadrului, creează o bună imagine a produsului în ochii unui potențial client.

Produsele trebuie prezentate într-un mod atractiv (să arate bine) dar și funcțional (să se vadă bine atât forma, cât și caracteristicile acestuia).

-

Studioul de creație Wincero realizează pentru dvs spoturi eficiente pentru campaniile publicitare pe care doriți să le realizați. Crearea de spoturi publicitare este bine să fie realizată de o echipă de profesioniști, dedicați și cu experiență de aceea pentru realizarea unui spot publicitar în mod categoric este nevoie de o echipă profesionistă.

logo

IQ Mind technology

Tehnologia are scopul de a crea modele de gândire, conducere oferind analize și soluții cât și perspective bazate pe experiențe.

DEVELOPMENT

Combinăm efecte vizuale puternice, poveşti puternice pentru a crea experienţe captivante şi memorabile de brand. Fie că structurăm o experienţă mobilă, proiectăm cutii de împachetare sau creăm o experienţă print, vom folosi acelaşi set de principii vizuale şi tonale pentru a asigura o experienţă de brand coerentă şi consecventă.

design


Start your journey

-

Dezvoltarea web poate varia de la a dezvolta cea mai simplă pagină statică unică de text simplu la cele mai complexe aplicaţii Internet bazate pe web, precum și servicii de rețele sociale.

O listă mai cuprinzătoare a sarcinilor la care dezvoltarea web se referă în mod obișnuit, poate include inginerie web, web design, dezvoltare de conținut web precum și dezvoltarea e-commerce.

Dezvoltarea web este un efort de colaborare între departamente, mai degrabă decât domeniul unui departament desemnat.

-

Afacerile s-au mutat în mare parte pe internet. Acum vorbim de e-commerce (comerț electronic) ca modalitate de comandă și realizare a plăților online, toate operațiunile de acest tip realizându-se mult mai simplu și mai rapid decât în urma cu câțiva ani. Noi oferim consultanță și sprijin tehnic pentru implementarea afacerii dumneavoastră online și ne asigurăm să fie luate toate măsurile de securitate necesare bunei desfășurări a acesteia.’

-

Multe organizații au idee despre ceea ce tehnologia poate face pentru ele, dar transpunerea acestor idei într-o soluție de success care să furnizeze Costuri reduse, Beneficii de productivitate și avantaje competitive necesită mai mult decât imaginație. Un proiect care să raspundă asteptărilor dumneavoastră și a problemelor de afaceri nu are nevoie doar de noroc și vânt bun, are nevoie de o planificare corectă, cercetare, calificare și de consultanți profesioniști care să știe ce însemnă cerințele unui business racordat la așteptările globale.