Lumea se schimbă în jurul nostru iar noi ca si companie creativă trebuie să evoluăm pentru a prospera în acest peisaj în schimbare. Ne reinventăm mereu, evoluam de la proiect la proiect pentru ca avem un singur scop să fim cei mai buni, iar când vine vorba de Wincero, simțim că nu există loc mai bun pentru a face lucru.
Am construit studioul de creatie 105 ”ROOM OF PROGRESS” un spatiu ce ne dorim sa te inspire, sa iti vorbeasca, pentru ca este mai mult decat un spatiu.

Zona I

Recepție

O intrare captivantă și primitoare. Această zonă este atent proiectată în așa fel încât oamenii să se simtă cu adevărat într-un loc unde creativitatea estea la ea acasă.

Zona II

Meeting și colaborare

Această zonă a fost făurită având că scop central unitatea și egalitatea în exprimarea gândurilor. Pentru că știm cât de fragile sunt gândurile, ne-am gândit să proiectăm un loc unde toți suntem egali. Noi încurajăm și ne implicăm cu adevărat în dezvoltarea culturii organizaționale în care fiecare membru al echipei să se simtă integrat si cu adevărat important.

Zona III

Zona de execuție

Masa de lucru este cea mai intimă zonă din camera 105. Această zonă a fost construită și proiectată în așa fel încât creatorul care se așează la masa de lucru să devină una și aceași cu gândurile, ideile, inspirația și munca sa.

Zona IV

Zona de comunicare

Spațiul alocat zonei de comunicare a fost proiectat pe ideea de confesiune, confidențialitate. Un spațiu care este menit să încurajeze dialogul, conexiunea individuală bazată pe raportul de ascultare – vorbire. În acest fel noi încurajăm feedback-ul constructiv construind o relație bazată pe respect reciproc.

Zona V

Locul de contemplare

Pentru că mințile creatoare aleargă mereu în găsirea ideii geniale, după acea idee măreață, noi ne-am gândit să creăm un loc unde să celebrăm odihna.

NU SUNTEM DUSI SUNTEM PESTE TOT